Doe-het-zelf Traprenovatie

 

Denkt u er over na om uw trap te renoveren en te voorzien van een grondige facelift? Met het Doe-het-zelf pakket van ProStairs is ook uw trap binnen 1 dag weer als nieuw! Enige kluservaring is wel vereist, maar met de heldere handleiding ‘Uw Trap renoveren? Doe-het-zelf’ en de bijbehorende ‘klusvideo’ ligt traprenovatie ook voor de beginnende klusser binnen bereik.

 

Materialen en kleuren

 

De ProStairs Doe-het-zelf pakketten bestaan uit A-kwaliteit eiken houten traptreden, welke met zorg zijn geselecteerd door onze inkopers. Het hout dat gebruikt wordt voor de traptreden hebben het FSC keurmerk, waarmee gewaarborgd wordt dat het gebruikte hout uit verantwoordt beheerde bossen komt.

 

Heeft u al een kleur voor uw trap in gedachte? Mooi. In 9 van de 10 keer kunnen wij exact de gewenste kleur leveren. Heeft u nog geen kleur in gedachte? Niet getreurd, de Doe-het-zelf pakketten van ProStairs zijn leverbaar in meer dan 300 kleuren.

 

Dus of u nu al een kleur in gedachte heeft of het nog niet helemaal zeker weet, onze traprenovatie-specialisten helpen u graag op weg.

                                                                        

Wanneer u bij ProStairs een offerte aanvraagt voor het doe-het-zelf traprenovatie pakket, dan hebben wij wat aanvullende informatie nodig om u te kunnen voorzien van een prijsopgave. Het kan dus zijn dat een van onze medewerkers binnen 24 uur (zondag uitgezonderd!) telefonisch contact met u opneemt.

 

Indien u aanvullende vragen heeft over bijvoorbeeld de gewenste kleur of over het plaatsen van de houten traptreden, dan is dit het moment om ze te stellen.

 

De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket

 

  • A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk)
  • Leverbaar in meer dan 300 kleuren
  • Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar
  • 15 jaar garantie
  • Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veiliger!

 

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
montage tips voor doe het zelf pakket traprenovatie

De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket   A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk) Leverbaar in meer dan 300 kleuren Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar 15 jaar garantie Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veil...

Lees meer
Wat kost een traprenovatie

Wat kost een traprenovatie?  Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van prostairs aan huis om de situ...

Lees meer
Doe Het Zelf

Doe-het-zelf Traprenovatie   Denkt u er over na om uw trap te renoveren en te voorzien van een grondige facelift? Met het Doe-het-zelf pakket van ProStairs is ook uw trap binnen 1 dag weer als nieuw! Enige kluservaring is wel vereist, maar met de heldere handleiding ‘Uw Trap renoveren? Doe-...

Lees meer
Product informatie