De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket

 

 • A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk)
 • Leverbaar in meer dan 300 kleuren
 • Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar
 • 15 jaar garantie
 • Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veiliger!

 

Aanvullende tips voor montage

 

Hieronder treft u een lijst met een korte handleiding van de ProStairs traprenovatie specialisten. Deze tips helpen u bij de montage van het doe-het-zelf pakket op uw trap.

 

Heeft u een vraag of komt u er echt niet uit, neemt u dan telefonisch contact op met onze winkel. Wij helpen u graag.

 

Montage handleiding

 

 1. De traptreden dienen geplaatst te worden op een kale trap. Verwijder dus de oude vloerbedekking, de losse delen en het merendeel van de lijmresten.
 2. Wanneer u van plan bent om de zichtbare delen van de trap te schilderen, dan is dit het moment om het te doen. Schilder dus die delen van de trap die na traprenovatie zichtbaar blijven.
 3. Nu kunt u de houten traptreden gaan plaatsen. Plaats de trapspin op de eerste trede en zet op elke hoek de punt van een liniaal. Houdt rekening met de trap neus dikte. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw trap spin.
 4. De maten die u heeft opgemeten, brengt u nu over op de overzettrede en teken deze af.
 5. Zaag nu de trede uit. Let er op dat u wel altijd scherp materiaal gebruikt om de traptrede te zagen. Zo voorkomt u ongewenste beschadigingen bij het zagen.
 6. Controleer nu of u de traptrede op de juiste maat heeft gezaagd en of de trede goed passend is.
 7. Vervolgens herhaalt u de stappen 3,4,5 en 6 tot u alle traptreden heeft opgemeten, gezaagd en alle traptreden passend zijn. De traptreden heeft u dus op dit moment nog niet vastgelijmd!
 8. Om een perfecte finish te krijgen raden wij u aan om alle houten traptreden voordat u ze monteert, in de olie te zetten.
 9. Gefeliciteerd. U bent aangekomen het monteren van de traptreden. Het leukste werk, want zo meteen ziet u het eindresultaat van uw harde werken. Monteer de traprenovatie houten overzettreden met montagekit. Afhankelijk van de gebruikte montage kit, hoeft u vaak maar een klein beetje te gebruiken. Wij raden u bij een dichte trap aan om van onder naar boven te werken.

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
Doe Het Zelf

Doe-het-zelf Traprenovatie   Denkt u er over na om uw trap te renoveren en te voorzien van een grondige facelift? Met het Doe-het-zelf pakket van ProStairs is ook uw trap binnen 1 dag weer als nieuw! Enige kluservaring is wel vereist, maar met de heldere handleiding ‘Uw Trap renoveren? Doe-...

Lees meer
montage tips voor doe het zelf pakket traprenovatie

De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket   A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk) Leverbaar in meer dan 300 kleuren Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar 15 jaar garantie Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veil...

Lees meer
soorten traprenovatie

Soorten traprenovatie ProStairs traprenovatie staat voor professionele traprenovatie, ook in de keuze van materiaal van de traprenovatie is dit erg belangrijk . Daarom geven wij de voorkeur aan onze eiken overzettreden van A-kwaliteit. Deze overzettreden om de trap te voorzien van een nieuwe lo...

Lees meer
Product informatie