De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket

 

 • A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk)
 • Leverbaar in meer dan 300 kleuren
 • Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar
 • 15 jaar garantie
 • Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veiliger!

 

Aanvullende tips voor montage

 

Hieronder treft u een lijst met een korte handleiding van de ProStairs traprenovatie specialisten. Deze tips helpen u bij de montage van het doe-het-zelf pakket op uw trap.

 

Heeft u een vraag of komt u er echt niet uit, neemt u dan telefonisch contact op met onze winkel. Wij helpen u graag.

 

Montage handleiding

 

 1. De traptreden dienen geplaatst te worden op een kale trap. Verwijder dus de oude vloerbedekking, de losse delen en het merendeel van de lijmresten.
 2. Wanneer u van plan bent om de zichtbare delen van de trap te schilderen, dan is dit het moment om het te doen. Schilder dus die delen van de trap die na traprenovatie zichtbaar blijven.
 3. Nu kunt u de houten traptreden gaan plaatsen. Plaats de trapspin op de eerste trede en zet op elke hoek de punt van een liniaal. Houdt rekening met de trap neus dikte. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw trap spin.
 4. De maten die u heeft opgemeten, brengt u nu over op de overzettrede en teken deze af.
 5. Zaag nu de trede uit. Let er op dat u wel altijd scherp materiaal gebruikt om de traptrede te zagen. Zo voorkomt u ongewenste beschadigingen bij het zagen.
 6. Controleer nu of u de traptrede op de juiste maat heeft gezaagd en of de trede goed passend is.
 7. Vervolgens herhaalt u de stappen 3,4,5 en 6 tot u alle traptreden heeft opgemeten, gezaagd en alle traptreden passend zijn. De traptreden heeft u dus op dit moment nog niet vastgelijmd!
 8. Om een perfecte finish te krijgen raden wij u aan om alle houten traptreden voordat u ze monteert, in de olie te zetten.
 9. Gefeliciteerd. U bent aangekomen het monteren van de traptreden. Het leukste werk, want zo meteen ziet u het eindresultaat van uw harde werken. Monteer de traprenovatie houten overzettreden met montagekit. Afhankelijk van de gebruikte montage kit, hoeft u vaak maar een klein beetje te gebruiken. Wij raden u bij een dichte trap aan om van onder naar boven te werken.

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Uw Email adres*
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
Wat kost een traprenovatie

Wat kost een traprenovatie?  Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van prostairs aan huis om de situ...

Lees meer
welke trappen zijn geschikt

Welke trappen komen in aanmerking voor renovatie? Prostairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, betonnen, houten, of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!        ...

Lees meer
Roeselare

Traprenovatie Roeselare, Prostairs al 20 jaar dé specialist Wilt u een nieuwe uitstraling voor uw houten betonnen of stalen trap? Dan bent u bij Prostairs in Roeselare aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en de beste opleiding op het gebied van traprenovatie en trapbek...

Lees meer
Product informatie