Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze show- room of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Professionele, betaalbare traprenovatie

ProStairs® is dé specialist in hoogwaardige traprenovatie. Wij maken van uw versleten, beschadigde of nieuwbouwtrap een pronkstuk in uw woning. Hak- of breekwerk is  daarbij niet nodig. We bekleden uw trap met kwalitatief hoogwaardige overzettreden, waardoor uw trap een nieuwe, luxueuze uitstraling krijgt. Betaalbaar, want alles is eigen fabricaat.

Hygiënisch en hoogwaardig product

Trappen zijn vaak gemaakt van een zachtere houtsoort en verslijten daardoor snel. Wij pakken de trap als het ware in, ook de stootborden en de onderkant bekleden wij.  Hiervoor gebruiken wij eikenhout van A-kwaliteit. Niemand hoeft te zien dat de trap bekleed is en het is mogelijk voor zowel open, als dichte trappen. Een gerenoveerde trap van ProStairs® is onderhoudsvriendelijk en hygiënischer dan tapijt. U krijgt een hoogwaardig product waar u lang plezier van heeft.

Slijtvast en veilig aluminiumprofiel

De trap krijgt een uniek aluminiumprofiel, dat wij op basis van onze jarenlange ervaring

zelf hebben ontwikkeld. Door de unieke constructie voorkomt het slijtage van uw trap.
Het profiel maakt uw trap ook veiliger, want het zorgt voor een chique contrast tussen de traptreden. Met de optionele, ingelegde antislipstrip maakt u uw trap nog veiliger. Aanvullend kunt u kiezen uit onze verschillende trapleuningen en sfeervolle, ingebouwde led-verlichting. 

Onze service

Wij staan voor kwaliteit. We bouwen de trappen zelf, in onze eigen fabriek. Uw trap wordt ingemeten en gemonteerd door de professionele vakmensen van onze eigen montageafdeling. Zij weten wat traprenovatie inhoudt. Tot slot kunt u bouwen op onze servicedienst. Onze servicemonteur staat altijd voor u klaar.
Showroom en informatie
Kies uit bekleding van HPL, PVC of hout, plus een scala aan kleuren en afwerkingen. In de showroom ziet u het materiaal in het groot. U bent van harte welkom! Wilt u meer weten? Laat ons vrijblijvend bij uw thuis komen. U krijgt volledige uitleg en kunt de complete stalenset in uw eigen omgeving zien. Wij meten dan meteen in voor een goede offerte. U hoeft alleen maar vrijblijvend uw wensen via dit formulier te door te geven. Dan nemen wij contact met u op. 
 
 

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Uw Email adres*
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
Doe Het Zelf

Doe-het-zelf Traprenovatie   Denkt u er over na om uw trap te renoveren en te voorzien van een grondige facelift? Met het Doe-het-zelf pakket van ProStairs is ook uw trap binnen 1 dag weer als nieuw! Enige kluservaring is wel vereist, maar met de heldere handleiding ‘Uw Trap renoveren? Doe-...

Lees meer
welke trappen zijn geschikt

Welke trappen komen in aanmerking voor renovatie? Prostairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, betonnen, houten, of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!        ...

Lees meer
Roeselare

Traprenovatie Roeselare, Prostairs al 20 jaar dé specialist Wilt u een nieuwe uitstraling voor uw houten betonnen of stalen trap? Dan bent u bij Prostairs in Roeselare aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en de beste opleiding op het gebied van traprenovatie en trapbek...

Lees meer
Product informatie