Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze show- room of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Professionele, betaalbare traprenovatie

ProStairs® is dé specialist in hoogwaardige traprenovatie. Wij maken van uw versleten, beschadigde of nieuwbouwtrap een pronkstuk in uw woning. Hak- of breekwerk is  daarbij niet nodig. We bekleden uw trap met kwalitatief hoogwaardige overzettreden, waardoor uw trap een nieuwe, luxueuze uitstraling krijgt. Betaalbaar, want alles is eigen fabricaat.

Hygiënisch en hoogwaardig product

Trappen zijn vaak gemaakt van een zachtere houtsoort en verslijten daardoor snel. Wij pakken de trap als het ware in, ook de stootborden en de onderkant bekleden wij.  Hiervoor gebruiken wij eikenhout van A-kwaliteit. Niemand hoeft te zien dat de trap bekleed is en het is mogelijk voor zowel open, als dichte trappen. Een gerenoveerde trap van ProStairs® is onderhoudsvriendelijk en hygiënischer dan tapijt. U krijgt een hoogwaardig product waar u lang plezier van heeft.

Slijtvast en veilig aluminiumprofiel

De trap krijgt een uniek aluminiumprofiel, dat wij op basis van onze jarenlange ervaring

zelf hebben ontwikkeld. Door de unieke constructie voorkomt het slijtage van uw trap.
Het profiel maakt uw trap ook veiliger, want het zorgt voor een chique contrast tussen de traptreden. Met de optionele, ingelegde antislipstrip maakt u uw trap nog veiliger. Aanvullend kunt u kiezen uit onze verschillende trapleuningen en sfeervolle, ingebouwde led-verlichting. 

Onze service

Wij staan voor kwaliteit. We bouwen de trappen zelf, in onze eigen fabriek. Uw trap wordt ingemeten en gemonteerd door de professionele vakmensen van onze eigen montageafdeling. Zij weten wat traprenovatie inhoudt. Tot slot kunt u bouwen op onze servicedienst. Onze servicemonteur staat altijd voor u klaar.
Showroom en informatie
Kies uit bekleding van HPL, PVC of hout, plus een scala aan kleuren en afwerkingen. In de showroom ziet u het materiaal in het groot. U bent van harte welkom! Wilt u meer weten? Laat ons vrijblijvend bij uw thuis komen. U krijgt volledige uitleg en kunt de complete stalenset in uw eigen omgeving zien. Wij meten dan meteen in voor een goede offerte. U hoeft alleen maar vrijblijvend uw wensen via dit formulier te door te geven. Dan nemen wij contact met u op. 
 
 

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
montage tips voor doe het zelf pakket traprenovatie

De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket   A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk) Leverbaar in meer dan 300 kleuren Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar 15 jaar garantie Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veil...

Lees meer
werkgebied

Wat is het werkgebied van prostairs? Prostairs werkt al geruime tijd in Nederland en Belgie. In Bunschoten hebben wij een toonzaal met alle voorbeelden. bent u niet in staat naar bunschoten te komen is dat geen enkel probleem bel ons voor een vrijblijvend advies en onze adviseurs komen bij u la...

Lees meer
Wat kost een traprenovatie

Wat kost een traprenovatie?  Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van prostairs aan huis om de situ...

Lees meer
Product informatie