Soorten traprenovatie


ProStairs traprenovatie staat voor professionele traprenovatie, ook in de keuze van materiaal van de traprenovatie is dit erg belangrijk . Daarom geven wij de voorkeur aan onze eiken overzettreden van A-kwaliteit. Deze overzettreden om de trap te voorzien van een nieuwe look, kunnen wij in iedere gewenste kleur leveren (ruim 300 kleuren). Ook is het mogelijk om voor u een kleur naar wens te maken, of bijpassend aan uw bestaande vloer.
De ProStairs treden zijn voorzien van een veilige antislip strip. Dit geeft meer veiligheid dan de kunststof treden, deze zijn meestal niet voorzien van een anti slip strip, of die zijn er op geplakt waardoor u erover kunt struikelen. Ook heeft de ProStair trede het voordeel dat als er iets op uw trede valt, u voor 90% zelf alle butsen en krassen in een handomdraai kunt verwijderen.

 


Traprenovatie is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton, naald hout en welke vorm dan ook. Wij geven iedere bestaande trap in slechts één dag een schitterende nieuwe look. Wij leveren naadloze kwaliteit en verwerken al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. Dit kunt u zelf doen, of laten doen door vakmensen. Dan kiest u voor een prachtig, duurzaam en veilig alternatief voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap, zonder overlast van hak- en breekwerk. Er komt namelijk geen hak- en breekwerk aan te pas. Uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Na het opmeten van uw bestaande trap vinden praktisch alle werkzaamheden buiten de deur plaats, mits het weer dit toelaat. De bestaande constructie wordt van te voren desnoods versterkt, zodat ook kraken tot het verleden behoort.

ProStairs heeft ruim 6 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie. Vele tevreden klanten gingen u voor. Veel modellen en designs zijn mogelijk en worden in een persoonlijk gesprek besproken. Het monteren van deze vorm van trapbekleding kan in slechts 1 dag gerealiseerd worden, afhankelijk van de trap en de wensen van de klant. Zowel dichte als open trappen kunnen gerenoveerd worden, waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om van een open trap een dichte trap te maken. Men kan er zelfs voor kiezen de hele overloop en de wangen / zijkanten van de trap in dezelfde stijl te laten uitvoeren.

Al onze mogelijkheden bespreken wij graag met de klant, graag komen wij vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat.


Een andere soort traprenovatie is met PVC klik op de link voor meer uitleg.

 

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Producten
Bel nu naar: +31 33 298 58 88
werkgebied

Wat is het werkgebied van prostairs? Prostairs werkt al geruime tijd in Nederland en Belgie. In Bunschoten hebben wij een toonzaal met alle voorbeelden. bent u niet in staat naar bunschoten te komen is dat geen enkel probleem bel ons voor een vrijblijvend advies en onze adviseurs komen bij u la...

Lees meer
montage tips voor doe het zelf pakket traprenovatie

De voordelen van het ProStairs doe-het-zelf pakket   A-kwaliteit ‘milieuvriendelijk’ gekapt hout (FSC keurmerk) Leverbaar in meer dan 300 kleuren Makkelijk te plaatsen en doorgaans binnen één dag klaar 15 jaar garantie Ook leverbaar met anti slip strips. Maak uw trap nog veil...

Lees meer
welke trappen zijn geschikt

Welke trappen komen in aanmerking voor renovatie? Prostairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, betonnen, houten, of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!        ...

Lees meer
Product informatie